%3Aformat(png)&w=3840&q=75)
Maak brunch beter met Joline Soete
Brunchen wordt nooit meer hetzelfde. Joline Soete, chef van de populaire Brunchbar en auteur van Tipsy at 11:00 am, serveert je tijdens deze kookdemo een smakelijke mix van passie en rock-’n-roll. Verwacht originele gerechten die je brunch naar een hoger niveau tillen: van een croissant-ovenschotel met romige brie tot flatbread ontbijtpizza.
Joline Soete signeert Tipsy at 11:00 am
Na het proeven kan je ook een stukje brunchmagie mee naar huis nemen. Laat jouw exemplaar van Tipsy at 11:00 AM signeren door Joline Soete.
Brunch is geen maaltijd, het is een lifestyle – en Joline Soete weet precies hoe je die tot in de puntjes viert. In Tipsy at 11 AM neemt de bezielster van de populaire Brunchbar in Kortrijk je mee op een culinaire reis vol verrassende gerechten, originele combinaties en… onweerstaanbare cocktails.
Verwacht geen doorsnee kookboek, maar een creatieve mix van hartige en zoete recepten die je makkelijk zelf maakt. Van een croissant-ovenschotel met romige brie en champignons tot de McBreakfast en een flatbread ontbijtpizza met een knipoog naar fastfood. En omdat geen brunch compleet is zonder drankje, vind je hier alles van sprankelende mimosa’s en pittige Moscow Mornings tot mysterieuze Dark & Stormy’s en de iconische Brunch with Nonna.
Met persoonlijke anekdotes, slimme tips voor de perfecte brunchorganisatie en een flinke portie humor zorgt Joline ervoor dat jouw brunch altijd nét dat tikkeltje meer heeft – en dat het misschien wel 11 uur ’s ochtends is als je eerste cocktail wordt ingeschonken.
Over de auteur
Joline Soete is de creatieve kracht achter de Brunchbar in Kortrijk en het populaire foodplatform Kantine Joline. Met haar combinatie van passie voor eten, flair voor presentatie en een vleugje rock-’n-roll inspireert ze foodies om brunch te verheffen tot een kunstvorm.