← Programma

Bekroond YA-auteur Neal Shusterman is in the house!

Bekroond YA-auteur Neal Shusterman is in the house!
Spannende boekenStripsKidsYoung AdultSamenlevingFantasyLiteratuurSociety
Voorstelling

-

Vrijdag 4 nov

-

15:30
t.e.m.
16:30

-

Witte zaal
Bekroond YA-auteur Neal Shusterman is in the house!

De Amerikaanse YA-auteur Neal Shusterman, winnaar van onder meer de National Book award en de Michael L. Printz Honor book doet Boektopia aan.  
Shusterman werkt voornamelijk rond maatschappelijk thema’s en ethische dilemma’s in zijn boeken. Onderwerpen die ook bij ons actueel zijn. Bij Pelckmans werden al drie romans van hem vertaald:

Dor (Dry), Het apocalyptisch verhaal over droogte / klimaatverandering. Dit boek werd in Nederland bekroond met de Zilveren Griffel en wordt momenteel bewerkt voor een verfilming.
Gamechanger, een sci-firoman waarin thema’s als racisme, homofobie … centraal staan. Van dit boek is momenteel een Netflix-serie in de maak.
Zeis (Scythe), het eerste deel uit een waanzinnige trilogie over een wereld waar niemand meer sterft. In de VS werden meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht van dit boek, en ook van deze trilogie is een verfilming in de maak bij Universal. Zeis is in 2022 genomineerd voor beste boek voor jongeren (Nederland) & mee opgenomen in de leeslijst voor de leesjury (Vlaanderen).
De vertaling van het tweede deel (Cumulus) is voorzien voor december 2022.

Neal Shusterman wordt uitgebreid geïnterviewd en kijkt uit naar een gezellig onderonsje met zijn grote schare Vlaamse en Nederlandse YA-fans.

*Neal Shusterman signeert van 14:30 tot 15:15 uur en van 16:45 tot 18:00 uur op de stand van Pelckmans. *

No items found.

Ontdek meer