← Programma

Gi-ga-gigantisch verjaardagsfeest Geronimo Stilton

Gi-ga-gigantisch verjaardagsfeest Geronimo Stilton
Spannende boekenStripsKidsYoung AdultSamenlevingFantasyLiteratuurSociety
Andere

-

Zaterdag 29 okt

-

16:00
t.e.m.
18:00

-

Zwarte zaal
Gi-ga-gigantisch verjaardagsfeest Geronimo Stilton

De beroemde schrijversmuis viert zijn 20-jarig schrijversbestaan en wil dit uiteraard in stijl vieren. Dus is Boektopia de uitgelezen plaats.
Wil jij ook niet ontbreken op zijn Gi-ga-gigantisch verjaardagsfeest op 29 oktober vanaf 16:00 uur? Schrijf je dan als de bliksem in, want de plaatsjes zijn beperkt.

Kom je die dag verkleed als neefje of nichtje van onze sympathieke muis? Dan maak je kans op een Gi-ga-coole prijs. Niemand gaat die dag trouwens met lege handen naar huis.
En er is voor elke genodigde uiteraard een heerlijk stuk taart (of het een kaastaart wordt of ander lekkers houden we nog even geheim).

Kun je er zaterdag 29 oktober niet bij zijn? Geen paniek. Je kunt Geronimo nog tegen het lijf lopen op zondag 30 oktober, woensdag 2 november, vrijdag 4 november en zondag 6 november. Hij signeert die dagen tussen 12:00 en 13:30 en 15:30 en 17:00 uur. Wil je komen luisteren naar een van zijn spannende verhalen? Dan verwachten hij je op deze dagen om 11:00 of 14:30 uur in het voorleesbos.

Check zeker ook eens www.geronimostilton.be om te zien welke gi-ga-snode plannen hij nog in petto heeft. 

No items found.

Ontdek meer