← Programma

Interview Annick Cuvelier - Slimmer sporten met yoga

Interview Annick Cuvelier - Slimmer sporten met yoga
Spannende boekenStripsKidsYoung AdultSamenlevingFantasyLiteratuurSociety
Podcast

-

Zondag 6 nov

-

15:15
t.e.m.
15:30

-

Interview Annick Cuvelier - Slimmer sporten met yoga

Annick Cuvelier (Yoganic Moves) is gepassioneerd door yoga en beweging. Annick is therapeutisch specialist bij Yoga Medicine®️. Door jarenlange studies in anatomie, fysiologie en een mix van westerse geneeskunde en traditionele yogapraktijken, leerde ze yoga als therapie in te zetten. Via yoga en yogaretreats begeleidt ze sporters en mensen met een actieve levensstijl naar meer balans in lichaam en geest.


hoe je lichaam — jouw werkinstrument als sporter — in elkaar zit, waarom je kracht moet koppelen aan flexibiliteit en hoe je je gewrichten mobiel én stabiel maakt. Ze doet daarvoor een beroep op de pen van Inge Delva, copywriter én zelf yogadocent en -coach.

Eenvoudige zelftestoefeningen brengen je in contact met je lichaam, maken je bewust van je bewegingspatronen en je houding. Zo weet je voortaan beter wat goed is voor jou als sporter, en wat niet. Aan de hand van toegankelijke yogahoudingen helpt Annick je tot slot om je lichaam opnieuw in balans te brengen, en zo blessurevrij van je sport te genieten.

No items found.

Ontdek meer