← Programma

Lenna Omrani over Every Day Vegan Budget Friendly

Lenna Omrani over Every Day Vegan Budget Friendly
Spannende boekenStripsKidsYoung AdultSamenlevingFantasyLiteratuurSociety
Voorstelling

-

Zondag 6 nov

-

14:30
t.e.m.
15:15

-

Groene zaal
Lenna Omrani over Every Day Vegan Budget Friendly

Lenna Omrani is Nederlands snelst groeiende vegan chef. _In 2019 startte zij haar blog als creatieve uitlaatklep om haar passie voor voeding te delen. Met haar overheerlijke plantaardige recepten voor elke dag inspireert en motiveert ze meer en meer fans om een gezondere en gelukkigere leefstijl te ontwikkelen. In 2021 verscheen haar eerste boek _Every Day Vegan, _in 2022 verscheen de opvolger: Every Day Vegan Budget Friendly._

Every Day Vegan Budget Friendly _bevat plantaardige en grotendeels glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners voor elk moment van elke weekdag. Het boek is ingedeeld op bereidingstijd, zodat je doordeweeks binnen een mum van tijd een quinoaschotel met paprika en tomaat (€1,45 p.p.) op tafel zet, en je in het weekend uit kunt pakken met een ontbijt van warme broodpudding met appel en rozijnen voor €0,45 p.p.!
Flexi, vega of vegan? _Every Day Vegan Budget Friendly
 is voor iedereen. Met als extraatje vier weekmenu’s, zodat je niet meer hoeft na te denken wanneer je nou dat ene lekkere recept op tafel zet.

No items found.

Ontdek meer