← Programma

Marieke van Hooff leest voor uit Een trui om in te wonen en Geef mij maar ijs!

Marieke van Hooff leest voor uit Een trui om in te wonen en Geef mij maar ijs!
Spannende boekenStripsKidsYoung AdultSamenlevingFantasyLiteratuurSociety
Voorleessessie

-

Zondag 6 nov

-

14:00
t.e.m.
14:30

-

Voorleesbos
Marieke van Hooff leest voor uit Een trui om in te wonen en Geef mij maar ijs!

Een trui om in te wonen
Marieke van Hooff schreef in haar typische humoristische stijl een warm en wollig verhaal over een jongetje dat zijn plekje in de wereld wil vinden. Isabelle Geeraerts illustreerde in prachtige pastelkleuren met veel details. Een boekje om helemaal alleen te lezen of om gezellig samen in weg te duiken!

Geef mij maar ijs!
Flint woonde eerst op de Noordpool, maar daar smolt zijn iglo. In een plasje kun je niet wonen, dus verhuisde hij naar een doodgewone straat. Daar is hij best gelukkig, maar hij heeft één probleem: hij mist de kou. Flint gaat op zoek naar de plekjes waar hij zich het fijnste voelt. Kan hij een koud plekje helemaal voor zichzelf vinden?
Marieke van Hooff en Isabelle Geeraerts werkten ook nu weer samen aan een grappig boek om zelf te lezen of om gezellig voorgelezen te worden. In Geef mij maar ijs! komt klimaatverandering op een toegankelijke manier aan bod.

Marieke van Hooff is auteur, actrice en muzikante. Ze schreef ook scenario's voor ketnet en VTM KZOOM, maakt theatervoorstellingen in België en Engeland en leende haar stem al aan talrijke tekenfilms. Ze schrijft zowel voorleesboeken met cd als jeugdboeken.
https://mariekevanhooff.wordpress.com/

No items found.

Ontdek meer