← Kortrijk

100 gratis tickets voor WONDER

100 gratis tickets voor WONDER

Boektopia stuurt 100 mensen gratis naar WONDER, het design stadsfestival van Kortrijk.

Kocht je een dagticket voor Boektopia, dan maakte je kans om een gratis ticket voor WONDER te winnen. Zo kon je deelnemen aan twee topevenementen voor de prijs van één.

WONDER – Kortrijk Creativity Festival
15.10 – 14.11.2021

Verwondering en optimisme staan een maand lang centraal in een inspirerend parcours op de voormalige Van Marcke site - ook gekend als de oude De Coene site - in Kortrijk.

Met als blikvanger het nieuwe design event van de Biënnale Interieur, krijgt deze 2e editie van WONDER dan ook 'PLEASE, HAVE A SEAT' als thema.

Samen zitten, samenkomen, samen genieten, samen zijn: door de coronacrisis beseffen we allemaal extra hard het belang van sociale interactie en de invloed hiervan op de mens en maatschappij. Met dit thema maakt WONDER dus niet alleen plaats voor zitelementen in al hun vormen en functies, maar wil het ook het belang en de impact van sociale interactie, samenkomen en sociale handeling laten zien.

Zowel jong designtalent als gevestigde waarden zullen via tentoonstellingen, kunstinstallaties, workshops, lezingen, innovatieve projecten en verrassende presentaties aan de slag gaan met het thema.

Ontdek alles over WONDER op www.wonderkortrijk.be