← Nieuws

Hoe vind ik hier snel mijn weg?

Hoe vind ik hier snel mijn weg?
October 8, 2022
Hoe vind ik hier snel mijn weg?

Er zijn verschillende manieren om je dag te plannen en er je favoriete belevingen uit te kiezen. We zetten ze even op een rijtje.

Optie 1: Je houdt van alles of hebt geen voorkeur

Makkelijk. Je gaat dag per dag door het programma en noteert voor jezelf wie of wat je wanneer wilt zien. Handig: de iconen vooraan verwijzen naar de thema's van de belevingen (kids, young adult, lifestyle, ...). Helemaal achteraan lees je of het om een signeersessie, voorleessessie, enzovoort gaat.

Optie 2: Je bent op zoek naar belevingen rond een specifieke auteur of titel

Klik op het vergrootglas bovenaan. Dat brengt je naar de zoekpagina van onze website waar je je gewenste zoekterm kan ingeven. Daar krijg je de gevonden resultaten met links naar de achterliggende pagina's. Je zal zien dat sommige auteurs op meerdere dagen langskomen. Opgelet, zoek je bv. op Marc De Bel, dan krijg je niet alleen de vele voorstellingen te zien, maar ook de nieuwsartikels waar hij in voorkomt.

Optie 3: Je bent op zoek naar bv alle signeersessies van die dag

In het programma-overzicht kan je de belevingen per dag filteren op twee manieren. Eén daarvan is op categorie. Standaard krijg je de resultaten voor alle categorieën. Klik je op het pijltje naast "alle categorieën" dan kan je je selectie filteren op voorstelling, signeersessie, voorleessessie, podcast of andere.

Optie 4: Je bent op zoek naar bv alle belevingen rond lifestyle van die dag

In het programma-overzicht kan je de belevingen per dag filteren op twee manieren. Eén daarvan is op thema. Standaard krijg je de resultaten voor alle thema's. Klik je op het pijltje naast "alle thema's" dan kan je je selectie filteren op kids, young adult, strips, literatuur & romans, spannende boeken, lifestyle, samenleving of fantasy.

Meer nieuws