Praktische informatie

Openingstijden

Je kan ons elke dag van zaterdag 26 oktober tot en met zondag 3 november 2024 bezoeken. De exacte openingstijden zijn op dit moment nog niet gekend.

Adres

Kortrijk Xpo - President Kennedylaan 100 - 8500 Kortrijk

Er zijn twee ingangen naast Kinepolis (President Kennedylaan 100) en twee naast het Radio 2 gebouw (Doorniksesteenweg 216).

Parkeren doe je vlot bij de ingangen aan € 5 voor een hele dag. Je betaalt bij het uitrijden aan de slagboom met je bank- of kredietkaart. De parking wordt door Kortrijk Xpo zelf uitgebaat. Meer details over parkeren.

Kom je met de trein? Dan is het 2,5 km stappen of fietsen van het station. Fietsenstallingen zijn voorzien. Of je neemt er één van de buslijnen 1, 12, 13 of 16 tot Kinepolis Xpo of Halve Jan.

Met de NMBS-code op je Boektopia-tickets koop je een Discovery Ticket. Zo reis je heen en terug naar Kortrijk met 50% korting.

Ticketprijzen

Hoeveel betaal ik als volwassene voor één dag? Wat als ik mijn kinderen meebreng? En als ik een paar keer wil langskomen die periode? Heb ik recht op een verlaagd tarief?

Je ontdekt het hier

Boeken kopen

Boektopia in Kortrijk Xpo is de grootste tijdelijke boekhandel van Vlaanderen met tienduizenden boeken van meer dan 130 uitgevers.

Ja kan je aangekochte boeken betalen aan de centrale kassa met de kaart of cash. Aankopen op factuur zijn ook mogelijk.

Voorstellingen reserveren

Met je dagticket of weekpas kun je onbeperkt voorstellingen bijwonen zonder reservering. Wil je echter voor bepaalde voorstellingen zeker zijn van je stoel? Dan raden we je wel aan om die op voorhand te reserveren.

Je dagprogramma bij de hand

Meer dan 700 activiteiten verspreid over 10 dagen. Hoe hou je dat bij de hand? Wel, op je telefoon of op papier.

Ga op je smartphone via het menu naar 'Wat te doen?'. Kies de dag waarvan je het programma wil zien. Daar kan je alles bekijken maar je kan ook filteren op type activiteit of boekthema.

Maar, je kan ook kiezen om die lijst (gefilterd of niet) af te drukken via de print-knop links onder de filteropties.

Eten en drinken

In onze hallen zijn plaatsen voorzien waar je snacks en drank kunt kopen en consumeren.

Het restaurant van Kortrijk Xpo, The Greenhouse, biedt fast gourmet kitchen. Dagverse maaltijden met snelle bediening in een mooi kader vol licht, ruimte en groen.

Nog meer weten?

Scroll dan gerust door onze vragen en antwoorden.