← Programma← Boekenmarathon← Boekenmarathon

Relaties, moeilijk of niet? Claudia Van de Velde en Nelly De Keye in gesprek

Zaterdag 30 okt

-

15:00
t.e.m.
16:00

-

Relaties, moeilijk of niet? Claudia Van de Velde en Nelly De Keye in gesprek

Relaties? Moeilijk of niet? Claudia Van de Velde (Uit elkaar) en Nelly De Keye (Narcisme) gaan in gesprek.

Met moderator Frauke Joosen

Scheiden is al lang geen uitzondering meer. Bijna de helft van de huwelijken die vandaag afgesloten worden, houdt niet stand. Claudia Van de Velde (Uit elkaar) en Nelly De Keye (Narcisme) gaan met elkaar in gesprek over het foutlopen van relaties en hoe deze breuken zonder al te veel kleerscheuren door te komen. 

Scheiden is al lang geen uitzondering meer. Maar wanneer mensen uit elkaar gaan, weten ze vaak niet hoe ze dat moeten aanpakken en wie ze erbij moeten betrekken. Echtscheidingsadvocate Claudia Van de Velde maakt al meer dan 30 jaar echtscheidingen mee vanaf de eerste rij. In Uit elkaar legt ze je stap voor stap uit hoe je een echtscheiding het best aanpakt zodat ze niet escaleert tot een vechtscheiding. Maar ook als je niet meteen van plan bent te scheiden, is het interessant te lezen hoe je tijdens je relatie de juiste afspraken kunt vastleggen.

(Pelckmans Uitgevers)

Nelly De Keye is ervaringsdeskundige en is bekend met narcisme in een familiale, partner- en professionele context. In dit boek maakt ze, met vele herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven, duidelijk wat narcisme precies is en hoe je het in je naaste omgeving kunt herkennen.

(Standaard Uitgeverij)