activiteiten

Björn Van den Eynde (Confessions of a teenage serial killer) signeert

Confessions

Confessions of a teenage serial killer is een nieuwe reeks van straffe thrillers, waarin jonge seriemoordenaars aan het woord komen.

Confessions of a teenage serial killer 2 - Fanfiction

Een jaar geleden verdween Nona’s beste vriendin Camila, samen met bad boy David Silis. Kwatongen beweren dat de twee stiekem een relatie hadden en kozen voor een nieuw leven samen. Nona gelooft daar niets van en vlucht sinds Camila’s verdwijning in het turnen en in het schrijven van verhalen die ze deelt op de socialmedia-app Wattpad.

Wanneer op een dag plots een schokkend filmpje van Camila opduikt, beseft Nona dat ze gelijk had: Camila werd ontvoerd. En wat is er met David gebeurd? Nona lijkt bovendien de sleutel in handen te hebben om het mysterie rond haar beste vriendin op te klaren. Want bij de video staat een quote uit Nona’s laatste zelfgeschreven verhaal…

Confessions of a teenage serial killer 1 - De beschermengel

In Rocher de Bohanan wordt golden boy Yanis Fournier (18) vermoord. Drie messteken en de handgeschreven tekst ‘Ne la touche pas’ op zijn borst zijn de handtekening van de dader. Raak haar niet aan...

Een week eerder had de onopvallende en onpopulaire Alix Vexin-Blanc (16) een erg onaangename aanvaring met Yanis. Door de gebeurtenissen komt ze plots ongewild in de spotlights te staan. Probeert iemand haar te beschermen? En is die persoon bereid om daarvoor te doden?

9789464018905_3D

Paperback - ISBN 978-94-6401-890-5 - 220 blz. - € 17,50

9789463376372_3D

Paperback - ISBN 978-94-6337-637-2 - 232 Blz. - € 17,50

OVER DE AUTEUR

Bjorn Van den Eynde is een jeugdauteur, televisiescenarist en regisseur. Na zijn opleiding Audiovisuele Kunsten aan het RITS werkte hij als regisseur voor productiehuis Eyeworks. Sindsdien legt hij zich volledig toe op het maken van fictie, als auteur voor jongeren en volwassenen en als regisseur en scenarist. Zijn youngadultreeks Team Mortis ging al meer dan 40.000 keer over de toonbank. Confessions of a teenage serial killer is zijn nieuwste reeks straffe thrillers, waarin jonge seriemoordenaars aan het woord komen.

Ontdek meer belevingen