activiteiten

De doodsuurengel - Matthias Boonen

doodsuurengel

Matthias Boonen stelt fantasy thriller en schrijversdebuut ‘De Doodsuurengel’ voor

De boekenwereld is met 'De Doodsuurengel' een fantasy thriller van 100 procent Belgische makelij rijker. Dat op zich is al opmerkelijk te noemen, want in dit opkomende genre is het werkelijk zoeken naar uitgaven van Belgische hand. Het onwaarschijnlijke levensverhaal van auteur en gelauwerd G-sporter Matthias Boonen (29), die door hersenbeschadiging fysiek en visueel beperkt is, maakt van dit schrijversdebuut helemaal een huzarenstukje. De ‘Doodsuurengel’ is een intrigerende thriller van de hand van een zeer bijzondere, bewonderenswaardige jongeman die ondanks alle fysieke en mentale hindernissen, met gezonde ambitie zijn dromen realiseert.

Matthias Boonen zal van 28 oktober t.e.m. 5 november dagelijks aanwezig zijn op Boektopia. Hij geeft graag een woordje uitleg rond en signeert met veel plezier zijn boek ‘De Doodsuurengel’ op de stand van zijn eigen uitgeverij FantasyNovels. 

Op zowel 29 oktober als 1 november wordt ‘De Doodsuurengel’ voorgesteld tijdens een geanimeerde Q & A met Matthias vanaf 16u in de centrale hal. Op 29 oktober leidt voormalig radio- en tv-presentatrice, actrice en collega-auteur Truus Druyts de presentatie in goede banen, op 1 november neemt radio- & tv-maker/presentator en gelauwerd auteur Tom De Cock dit in handen.

Ontdek meer belevingen