activiteiten

Samuel Bjørk - De terugkeer van Mia

Bjørk, Samuel (Hitra 1) © Harald Øren

Samuel Bjørk, de succesvolste scandi-auteur van het moment, is te gast op Boektopia!

Win de ultieme thrillerervaring

Ben jij een thrillerliefhebber? Doe mee en win exclusieve toegang tot de afterparty van de Hercule Poirot-prijs waar je samen met een vriend(-in) en andere auteurs geniet van een drankje. Bovendien krijg je het boek 'De terugkeer van Mia' gesigneerd mee naar huis.

De 2 winnaars worden bekend gemaakt tijdens voorstelling van Samuel Bjørk op zaterdag 28 oktober van 13.30 uur tot 14.00 uur.

* één deelname per persoon, aanwezigheid vereist tijdens de voorstelling van Samuel Bjørk op Boektopia

DOE MEE

Mia Krüger is terug op Hitra – het eiland dat ze ooit haar thuis noemde. Nu ze gestopt is bij de politie, is ze teruggekeerd naar het eiland om haar huis op te ruimen, zodat ze een nieuw leven kan beginnen.

Dan krijgt ze opeens bezoek van een jong meisje. Drie jaar geleden is er een jongen verdwenen, en het meisje vraagt Mia’s hulp om hem te vinden. Wanneer op Hitra het lichaam van een tiener wordt aangetroffen met de naam van de vermiste jongen in haar bloed geschreven, krijgt Munch in Oslo een telefoontje, en wordt het team weer herenigd…

Hercule Poirot-prijs 2023

Samuel Bjørk komt op Boektopia niet alleen zijn nieuwe boek voorstellen maar is op zaterdag 28 oktober ook eregast bij de uitreiking van de Hercule Poirot-prijs.

Samuel Bjørk is het pseudoniem van de Noorse zanger, songwriter en schrijver Frode Sander Øien. Zijn thrillerdebuut Ik reis alleen werd direct na verschijnen een denderend internationaal succes. De serie met Holger Munch en Mia Krüger in de hoofdrollen wordt in meer dan twintig landen vertaald. Bovendien zijn er een Zweedse en Amerikaanse tv-serie in de maak. Sneeuwwit was een van de bestverkochte thrillers van 2021.

Bjork, Samuel - De terugkeer van Mia 3D

'de lezer wordt flink uitgedaagd en daar houden we van'

VN Detective en Thrillergids

Ontdek meer belevingen