activiteiten

Bestsellerauteur Robert Bryndza over zijn nieuwste thriller ‘Stille angst’

Robert Bryndza

Robert Bryndza, auteur van ‘Het meisje in het ijs’, het eerste deel in de Erika Foster-serie komt langs naar Boektopia om er alles te vertellen over zijn nieuwe, onmisbare standalone ‘Stille angst’.

bryndza_boek

Over het boek

Toen dokter Maggie trouwde met een zoon uit de invloedrijke familie Kendall, wist ze dat het gezin geheimen had – alle families hebben die. Maar ze had niet verwacht dat het grootste geheim zou worden bewaard door de man van wie ze hield…

Over de auteur

Robert Bryndza is een Britse auteur. Bryndza studeerde aan de Aberystwyth University en de Guildford School of Acting, en was eerst een aantal jaren acteur. Zijn eerste succes volgde echter na het schrijven van een toneelstuk voor het Edinburgh Festival. Hierdoor besliste hij om van carrière te veranderen en te focussen op schrijven. Zijn eerste boeken, een serie komedieromans, publiceerde hij zelf. Later schakelde hij over naar misdaadboeken. In de reeks Erika Foster verschenen populaire boeken zoals ‘Fatale waarheid’, ‘Het meisje in het ijs’ en ‘Doods geheim’. Hij heeft ook nog een andere reeks: Kate Marshall. Hierin verschenen boeken als Schaduwland’ en ‘Vallend duister’. Bryndza is geboren in Lowestoft, maar woont nu in Slowakije.

Ontdek meer belevingen