activiteiten

Unieke wereldpremière van Haemin Sunim’s nieuwe bestseller over veerkracht in uitdagende tijden

Haemin Sunim

Maak kennis met wijsheden en mantra’s voor het omgaan met tegenslagen van de inspirerende en wereldberoemde boeddhistische leermeester Haemin Sunim. Of je nu je baan kwijtraakt, liefdesverdriet hebt of geconfronteerd wordt met een nare diagnose of een andere tegenvaller: het leven verloopt niet altijd zoals we willen.

Dingen die je hoop geven

Verlies, ziekte, burn-out en liefdesverdriet horen nu eenmaal bij het leven, maar in dit prachtig geïllustreerde boek vind je troost wanneer je die het hardst nodig hebt. In Dingen die je hoop geven deelt Haemin Sunim heldere en krachtige wijsheden om moeilijke tijden te doorstaan en die te leren accepteren. Gun jezelf meer tijd voor rust en zelfreflectie. Zo kun je beter omgaan met perfectionisme en verwachtingen van buitenaf en brengen de grillen van het lot je niet meer uit balans.

Net zoals in zijn vorige boeken Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt en Houden van dingen die niet perfect zijn, geeft Sunim een moderne draai aan het boeddhisme. Hij komt speciaal vanuit Zuid-Korea naar Boektopia om zijn wijsheden met de wereld te delen en dit prachtig geïllustreerde boek voor te stellen in absolute wereldprimeur!

Over de auteur

Haemin Sunim (Seoul, 1973) is een boeddhistische monnik die voor zijn studie naar Amerika verhuisde. Daar studeerde hij aan Berkeley, Harvard. Inmiddels woont hij weer in Zuid-Korea en is hij uitgegroeid tot een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment. Van zijn boeken zijn in Nederlandse vertaling al bijna een half miljoen exemplaren verkocht.

Ontdek meer belevingen