Nieuws

De grootste afstanden

dan

Wie van de auteurs legde de grootste afstanden af om naar Boektopia te komen? Volgens onze berekeningen is dit de top zes.

dan

dan

Dan Karaty

robert

Robert Bryndza

bjork

Samuel Bjørk

dan

Dan Karaty

robert

Robert Bryndza

Foto's: studenten VIVES Hogeschool

Haemin Sunim

Haemin Sunim (Seoul, 1973) is een boeddhistische monnik die voor zijn studie naar Amerika verhuisde. Daar studeerde hij aan Berkeley, Harvard. Inmiddels woont hij weer in Zuid-Korea en is hij uitgegroeid tot een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment. Van zijn boeken zijn in Nederlandse vertaling al bijna een half miljoen exemplaren verkocht.

Lucy Score

"Writing romance novels so steamy her family can't look her in the eye!" Lucy Score groeide op in een boekengekke familie in Pennsylvania en werd journalist. ‘Things we never got over’ was genomineerd voor de beste romanceaward 2022 van Goodreads.

Dan Karaty

Choreograaf Dan Karaty is jong, succesvol en het leven lacht hem toe. Hij reist de hele wereld over en heeft geen gebrek aan feestjes, aandacht en geld. Na samenwerkingen met Justin Timberlake, Britney Spears en Kylie Minogue valt ook Vlaanderen voor hem als jurylid van Belgium’s Got Talent en So You Think You Can Dance.

Karen Rose

Karen Rose schrijft thrillers die wereldwijde bestsellers zijn en meermaals werden bekroond. Ze wordt de koningin van de romantic suspense genoemd. Haar thrillers zijn gruwelijk spannend met een flinke dosis romantiek. Ze schreef inmiddels 26 boeken, allemaal los van elkaar te lezen. De boeken van Karen Rose zijn onder te verdelen in de verschillende steden waarin ze zich afspelen.

Samuel Bjørk

Samuel Bjørk is het pseudoniem van de Noorse zanger, songwriter en schrijver Frode Sander Øien. Zijn thrillerdebuut Ik reis alleen werd direct na verschijnen een denderend internationaal succes. De serie met Holger Munch en Mia Krüger in de hoofdrollen wordt in meer dan twintig landen vertaald. Bovendien zijn er een Zweedse en Amerikaanse tv-serie in de maak. Sneeuwwit was een van de bestverkochte thrillers van 2021.

Robert Bryndza

Robert Bryndza is een Britse auteur en was eerst een aantal jaren acteur. In de reeks Erika Foster verschenen populaire boeken zoals ‘Fatale waarheid’, ‘Het meisje in het ijs’ en ‘Doods geheim’. Hij heeft ook nog een andere reeks: Kate Marshall. Hierin verschenen boeken als Schaduwland’ en ‘Vallend duister’. Bryndza is geboren in Lowestoft, maar woont nu in Slowakije.

Meer nieuws